Summa sidvisningar

13 november, 2010

Luciaövningar

Hej alla medlemmar!

Vår Luciafest börjar närma sig så här kommer lite information om övningarna som vi ju inte hade bestämt tid och plats för när jag skickade ut höstprogrammet:

1:a övningen: söndag 21 november kl. 15.30 hemma hos Margareta Danielsson i Bevagna. Kom ihåg att öva in våra "vanliga" låtar nu under veckan (”Luciasången”, ”Goder afton”, ”Staffansvisan”, ”Tomtarnas julnatt” och ”3 pepparkaksgubbar”). Ring Margareta några dagar innan och berätta om du kommer.
2:a övningen: söndag 5 december kl.15.30 hemma hos Ulrika Elfströms svärföräldrar i Ponte S. Giovanni, i kombination med julpyssel (för stora och små). Ring Ulrika några dagar innan om du vill vara med.

Så vill jag påminna er om att alla som vill åka till Rom för att gå på 1:a Adventsgudstjänsten i Svenska Kyrkan tillsammams med klubben ska höra av sig till mig senast nästa måndag (den 22 november). Ni som vet att ni kommer får gärna höra av er tidigare och berätta om ni föredrar att åka bil, tåg eller buss så att vi kan börja att organisera oss. De flesta som redan har anmält sig kommer att åka bil (det ska finnas parkering utmed Tibern, inte alltför långt från kapellet). Berätta också om ni vill vara med på den gemensamma lunchen efteråt som blir någonstans i närheten.

Jag kommer att skicka ut ett nytt uppdaterat höstprogram i början av nästa vecka men det var lite bråttom med informationen om Luciaövningarna.

Ha en härlig helg!

Kramar,
Karin haglund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar