Summa sidvisningar

23 november, 2011

LUCIAFEST 2011

Välkomna till årets Luciafest!

Dag: Söndagen den 4 december kl. 16.30.

Plats: Piramide, Via Diaz (bakom Oviesse), Madonna Alta, Perugia.

Vi börjar med förberedelserna (dekorationer, lotterier, servering m.m. – det är mycket som ska ordnas) kl.10.00. Kom gärna och hjälp till! Vi behöver även hjälp med lotterierna samt med städningen av lokalen efteråt – kanske någon som inte kan komma och hjälpa till på morgonen? Hör av er till oss i styrelsen om ni har några frågor! Kl. 11.00 repeterar vi Luciatåget en sista gång. Alla är välkomna (i alla åldrar, med och utan barn) att komma med och sjunga, vi kan inte bli för många! Men kom ihåg att meddela oss innan så att det finns lucialinnen till alla...

Precis som vanligt ber vi alla våra medlemmar att bidraga med vinster till våra lotterier. Gärna 6 vinster till det svenska vuxenlotteriet samt 2 ”vanliga” vinster plus 2 ”småvinster” (t.ex. penna + sudd) till barnlotteriet. Vi brukar alltid få in många, fina priser så vi hoppas att det blir så i år också!

För att vi ska kunna organisera lotteriet ordentligt vill vi att alla vinster lämnas i lokalen till Maria Staffansson, som är ansvarig för vuxenlotteriet, senast kl 12.00 på festdagen! Den som inte kan komma och hjälpa till på förmiddagen bör lämna till någon annan som kommer, eller så kan man ringa eller Maria och berätta hur många vinster man kommer med.

Slutligen önskar vi att alla gör 10 stycken enkla smällkarameller (innehållande 5 karameller var) som tomten delar ut till barnen i slutet av festen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar