Summa sidvisningar

16 april, 2010

Vårprogram 2010

VÅRPROGRAM 2010

Lördag 13 mars
kl. 9.00
Arkeologisk vandring med Inger Zangarelli.


Onsdag 21 april
kl. 20.30

Berättarkväll: Naturmedicin och zonterapi. Vi får viktiga tips av våra ”hälsoexperter” Tina Flindt och Cecilia Larsson. Hör av dig till Tina Flindt senast på måndag om du vill komma. För att kunna utnyttja tiden så bra som möjligt blir det ingen mat, bara lite lätt tilltugg, så kom ihåg att äta middag innan...

Fredag 30 april
kl. 17.00
Valborgsmässofirande med eller utan familj hos Margareta Danielsson ute i Bevagna. Ring eller maila Margareta senast måndagen den 26 april. Vi tänder elden ca 18.00 och därefter börjar vi att grilla åt barnen och sedan även åt oss vuxna. Blir det vackert väder sitter vi eventuellt ute och äter. Alla är välkomna att komma när de kan, även om det blir sent. Du får gärna ta med lite tilltugg, en sallad eller en efterrätt. Klubben står för varmkorv, salsicce och drycker.

Tisdag 1 juni
kl. 17.30
Konferens-konsert med Stefano Ragni: ”Italia si racconta con la sua musica” - filmmusik och små anekdoter i Aula Magna, Università per Stranieri. Stefano tycker att det är roligt om det finns barn och ungdomar som han kan engagera lite med i publiken. Konserten är tillägnad Svenska Klubben men står även öppen för andra intresserade. Man behöver inte anmäla sig utan det är bara att dyka upp. Stefanos konserter är alltid roliga och lättsamma så vi hoppas på stor uppslutning från Klubben! Är det någon som inte har sett utsikten från taket eller undervisningssalarna kan de höra av sig till Maria Hansson Ragni innan så kommer hon lite tidigare och tar med dem upp.

Hur du hittar Aula Magna: gå upp för den stora trappan, vid avsatsen fortsätter trappan naturligt åt vänster. När man tagit sig upp för den är man på rätt våning. Gå till höger och efter en kort bit svänger man naturligt till höger och där på vänster sida är Aula Magna.

Söndag 13 juni
kl. 16.00
Midsommarfest hos Nina och Peppe Roscini, Loc. Poggiolo, Castiglione della Valle. Ta med dig mat och dryck samt gärna lite blommor till utsmyckningen av midsommarstången. Det blir även brännboll igen (om vädret tillåter...) som förra året, så den som har slagträn hemma uppmanas att ta med dem. Hör av dig till Ulrika Elfström senast den 9 juni och meddela ditt bidrag till det svenska smörgåsbordet så att vi får så stor variation som möjligt. Ring Nina Roscini om du behöver en vägbeskrivning.

Lördag 3 juli
kl. 21.00
Konsert med Skoghalls kyrkokör i S. Maria Maggiore, Assisi. Kören består av 40 personer och kommer att sjunga ny svensk kyrkomusik, Händel, värmländsk musik m.m.

Preliminärt
söndag 12 september
Kräftskiva hos Nina Roscini. Mer information kommer längre fram.

Glöm inte bort handarbetsutställningen i Valtopina den 3 och 4 september. Hör av er till Margareta Danielsson om ni vill ha mer information.

Nästa bokklubb hålls hos Margareta Danielsson i Bevagna fredagen den 21 maj kl. 20.00. Hör av dig senast den 18 maj och berätta om du kommer. Välkommen!

Nästa barnträff har vi inget datum för så alla är välkomna med förslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar