Summa sidvisningar

01 november, 2013

Höstaktiviteter


Måndag 14 oktober
Kl 18.00     Matlagning tillsammans med kocken Stefano Marconi. Mer information kommer längre fram.
      
Fredag 15 november
kl. 21.00    Vi går och Bowlar  Vi ses på Bowlinghallen i Perugia (via Settevalli) för att slå ner några käglor, umgås och prata.
Hör av er till Ulrika Elfström senast onsdagen den 13 november per tel.eller via mail ulrika.elfstrom@libero.it)
      
Lördag 23 november
kl. 10.00    Stadsvandring med Eva Poletti i Orvieto. Mötesplats: Vi möts på parkeringen vid ”Necropoli Etrusca Crocifisso del Tufo” , där vi besöker Etruskergravarna. Därefter fortsätter vi med bil till ”Campo della Fiera”. Vi besöker ”Pozzo della Cava” där vi går en spännade tur under jorden. Vandringen fortsätter till Piazza della Repubblica och Piazza del Popolo. Dagens höjdpunkt är naturligtvis Domkyrkan med sin mosaikfasad och kapellet med Luca Signorellis ”Yttersta Domen”
. Därefter lunch.
Maila till Eva (evanderson@libero.it) eller ring om du vill deltaga, senast torsdag kväll.
      
Söndag 24 november
Kl 16.00    1:a Luciaövningen. Öva in våra "vanliga" låtar innan (”Luciasången”, ”Goder afton”, ”Staffansvisan”, ”Tomtarnas julnatt”, ”3 pepparkaksgubbar” samt ”Stilla natt”) och kom ihåg att ta med noterna från förra året om du har dem hemma! Vi ses hemma hos Ulrika Elströms svärföräldrar i P.S. Giovanni. Ulrika bjuder på glögg så ta gärna med en kaka.
      
Söndag 1 december
Kl 10.00
    1:a Advent: Vi binder adventskransar och dricker glögg hemma hos Ulrika Elfström. Ta med material i form av kvistar, band, dekorationer och björntråd. Om ni har lust så ta gärna med en kaka till glöggen.
Hör av er till Ulrika senast fredagen den 29 november per telefon eller via mail ulrika.elfstrom@libero.it).
      
Söndag 8 december    Luciafest, la Piramide, Madonna Alta. Mer information kommer längre fram.
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar